top of page

TERÀPIA  FAMILIAR

TERÀPIA  FAMILIAR

TERÀPIA  FAMILIAR

TERÀPIA  FAMILIAR

TERÀPIA  FAMILIAR

ASSESSORAMENTS A CENTRES EDUCATIUS

La figura d'un professional de la psicologia dins de l'escola o d'un institut és clau per a poder treballar a un nivell interdisciplinar entre tres agents molts importants com són: professorat + família + alumne/a, per  poder fer un intervenció coordinada i conjunta i garantir la bona evolució de l'alumne que assiteix a la consulta.

De cara al professorat es fa un assessorament en el procès ensenyament-aprenentatge; es realitzen intervencions conjuntes i un seguiment d'aquestes, en l'aula;  programen dinàmiques de grup, d'educació emocional, atenció a la diversitat, prevenció, intervenció en l'assetjament escolar, detecció de les relacions entre el grup d'iguals i el grup aula.

Es desenvolupen i s'orienten sobre determinades situacions que es plantegen donant pautes educatives, estratègies i recursos que puguin facilitar i millorar la dinàmica família-escola/institut-alumne i així poder promoure actuacions amb un impacte positiu en el benestar d'infants i de joves.

Els destinataris són els centres educatius, els equips directius, el professorat i altres professionals i l'alumnat implicat en aquest assessorament.

Realitzo també Xerrades o Tallers per a famílies o per l'alumnat sobre diferents temàtiques: "el meu cos canvia, què faig", "Seqüeles emocionals i psicològiques postpandèmia. I ara què?".. , o bé, sobre aquelles que em puguin proposar relacionades segons interessos o  responguin a les necessitats de l'alumnat en aquell moment educatiu.

Captura2_edited.jpg

" L'educació és l'arma més poderosa per canviar el món"

(Nelson Mandela)

bottom of page