top of page

TERÀPIA PRESENCIAL

La Teràpia Presencial té una comunicació oberta i expressiva en un espai segur que li permet a l'individu  expressar les seves emocions, les seves cognicions, els seus pensaments  d'allò que l'obstaculitza i que no sap com gestionar-ho, sense ser jutjat i amb total confiança.

Així es crea un clima de confidencialitat, tranquil·litat i de vincle per a un bon desenvolupament de la teràpia.

Aquesta parteix d'una comunicació assertiva, verbal i no verbal, que aporta molta informació de cara a allò que la persona no sap com expressar.

Es realitza una primera entrevista, seguida d'una evaluació de la demanda i d'una primera hipòtesi per tal de poder començar l'acompanyament del seu procés terapèutic. El  tancament es realitza en el moment en que la persona i la psicoterapeuta estimem que ja ha completat el seu procés terapèutic.

En funció de cada tractament s'observa com la persona es desenvolupa, quins recursos té, quins ha utilitzat fins al moment que no han contribuït a la millora de la seva salut mental, o quins ha usat que sí, i es valora i s'orienten sobre aquelles tècniques que s'adapten a ella per a poder arribar als objectius marcats de la teràpia.

Preu: 50€ bàsic individual. 

Consultar segons parella/visites a xarxa de professional, diagnóstics i/o informes.

dibujado-mano-ilustracion-terapia-habla_52683-77913-removebg-preview.png
bottom of page